Teljesen természetes
összetevők kombinációja magában hordozva a természetes formában lévő
aminosavakat, enzymeket és olajakat. Kellemes csoki-narancs illat jellemzi.
Rendkívül jól bont és nagy felhőt képez a vízoszlop teljes magasságában ezzel
biztosítva az aminosavak kiáramlását.Elsősorban..
Teljesen természetes
összetevők kombinációja magában hordozva a természetes formában lévő
aminosavakat, enzymeket és olajakat. Kellemes eper illat jellemzi. Rendkívül
jól bont és nagy felhőt képez a vízoszlop teljes magasságában ezzel biztosítva az
aminosavak kiáramlását.Elsősorban bordásko..
Teljesen természetes
összetevők kombinációja magában hordozva a természetes formában lévő
aminosavakat, enzymeket és olajakat. Erőteljes vajsav illat jellemzi. Rendkívül
jól bont és nagy felhőt képez a vízoszlop teljes magasságában ezzel biztosítva az
aminosavak kiáramlását.Elsősorban bordá..
Rendkívül halas, ananász-vajsav aromájú mix, mely 45%fehérjetartalommal bír!Használata mind method, mind bordáskosárbanlehetséges, mindazon felül roppant egyszerű:A zacskó tartalmát keverjük el 0,4l vízben, majd rostáljuk.Ajánlott a horgászat megkezdése előtt 1 órávalelkészíteni, hogy a szemcsék mag..
Közepesen zöld színű, erős halas ízvilágú Mix.Használata mind method, mind bordáskosárbanlehetséges, mindazon felül roppant egyszerű:A zacskó tartalmát keverjük el 0,4l vízben, majd rostáljuk.Pihentessük 30 percet, majd újra keverjük át, szükségesetén nedvesítsük. Ajánlott a horgászat megkezdése elő..
Rendkívül halas csoki-narancs aromájú mix, mely 45%fehérjetartalommal bír!Használata mind method, mind bordáskosárban lehetséges,mindazon felül roppant egyszerű:A zacskó tartalmát keverjük el 0,4l vízben, majd rostáljuk.Pihentessük 30 percet, majd újra keverjük át, szükség eseténnedvesítsük. Ajánlot..
Rendkívül halas, sötétbordó színű, epres aromájú mix,mely 45% fehérjetartalommal bír!Használata mind method, mind bordáskosárbanlehetséges, mindazon felül roppant egyszerű:A zacskó tartalmát keverjük el 0,4l vízben, majd rostáljuk.Ajánlott a horgászat megkezdése előtt 1 órávalelkészíteni, hogy a sze..
Jól ismert Panettone , rendkívül kellemes enyhén citrusos
aromája és barnás színe jellemzi .Használható method vagy bordás kosárban is .Egész évben
használható !Tipp : Zacskó tartalmához keverjünk Motaba Amino Pelletet 2mm
20% os arányban !..
Egy igazi Parmesan bomba ,olyan az illata hogy a márnák nem
tudnak ellenállni neki .Nagyon büdös
narancssárga színű keverék .Egész évben használható !Tipp : Zacskó tartalmához keverjünk Motaba Amino Pelletet 2mm
20% os arányban..
Ki ne halott volna a jól ismert squid aromárol , csalogató
hatását tovább növelve ,összekevertük
aszalt szilva aromával , így kimagasló eredményekre képes még le hűlő vizekben
is .Egész évben használható !Tipp : Zacskó tartalmához keverjünk Motaba Amino Pelletet 2mm
20% os arányban..
Nagyon sokat teszteltük ezen mixet mire elnyerte a végleges
formáját .Magas fehérje tartalom 45% os Jellemzi , elsősorban hal lisztek és vér
lisztek és izo fehérje felhasználásával készült .Aromája inkább májas jellegű
enyhén fokhagymás háttér illat és íz jellemzi , 15 Fokos víz hőmérséklet..
Nagyon sokat teszteltük ezen mixet mire elnyerte a végleges
formáját .Magas fehérje tartalom45% Jellemzi , elsősorban hal lisztek és vér
lisztek és izo fehérje felhasználásával készült .Aromája egy karakteres Mango és kis mennyiségű Vajsavat kapott . 15 Fokos víz hőmérséklet felett
használj..
Jól ismert Panettone , rendkívül kellemes enyhén citrusos
aromája és barnás színe jellemzi . Magas Fehérje tartalom 45% OS melyet tovább
dúsítottuk 2mm pelletel .Bekeverésnél a pellet tartalom miatt
30 percet pihentessük , majd ellenőrizzük állagát ! Egész évben használhat..
Sok-sok év, évtized Dunai tapasztalata övezi az általunk kiadott etetőanyagokat, csalikat!Darabosabb szemcseméretű, nehezebb összetevőkből álló etetőanyag, mely elengedhetetlen a folyóvízi horgászatok során.Fontos, hogy tartósan és precízen tudjuk kialakítani a sodrásban történő etetésünket,fon..
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.