Menü
Kosár

CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM

CARP EXPERT PONTYMATRAC 73756605
CARP EXPERT PONTYMATRAC 73756605
CARP EXPERT PONTYMATRAC 73756605
CARP EXPERT PONTYMATRAC 73756605
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!

Carp Expert Original 130x85cm pontymatrac

A Carp Expert Original szériájában, a halvédelem alapvető eszközeit felvonultató sorozat egyik részese ez a nagy méretű kedvező árú matrac, ami alkalmas ellenfeleink biztonságos mérlegelésére is.

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt.

A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontymatracot, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után. A Carp Expert Original pontymatrac méreteinek köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban a matrac mellé, esetleg a földre kerüljön.

Ezen felül a 10 kg feletti pontyok és gyönyörű, könnyen sélülő tokhalak is biztosan elférnek rajta. Mérete: 130x85 cm A matrac mérlegelésre is alkalmas, mivel összehajtva a felső részén két fül található, amibe a mérleg erre alkalmas része beakasztható.

Két oldala összecsatolható, így a hal a mérlegelés során nem tudja szétrúgni és nem tud kiugrani belőle. Kihajtható térdeplő is van a terméken, így ha a kifogott hal mellé térdelünk, ez segíthet az emlékként szolgáló fotók elkészítésekor.

A fogások ráhelyezése előtt, ne felejtsük el benedvesíteni a matracot. - ez nyáron kiemelten fontos.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Carp Expert
  • Cikkszám: 5998214363859
9 705 Ft
Nettó ár: 7 642 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.