Menü
Kosár

Nitecore Fejlámpa HC65 UHE (4000mAh 18650) UHE LED (2000 lumen) + USB-C

Nitecore Fejlámpa HC65 UHE (4000mAh 18650) UHE LED (2000 lumen) + USB-C
Új -15 % 2-3 munkanap
Nitecore Fejlámpa HC65 UHE (4000mAh 18650) UHE LED (2000 lumen) + USB-C
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!

A legkedveltebb fejlámpánk, a HC65 V2 már évek óta a piacon van, amit most frissít a gyártó egy még fejlettebb modellre. Így született meg a Nitecore HC65 UHE, mely több újdonságot is magában hordoz, hiszen az evolúció nem csak a külső megváltoztatását, a belső tartalom és a beépített technológiák megújítását is jelenti. A NiteLab saját fejlesztésű UHE elnevezésű LED-je ebben a modellben debütál, és kapásból nem is egy, hanem 8 darab LED felel azért, hogy a hatótáv, a fényáram és a vetítési kép is javuljon az elődhöz képest. Az új LED kivételesen magas hatásfokkal rendelkezik, ezáltal nő a fényáram, nő az üzemidő és csökken a fogyasztás.

Az új LED természetesen teljesen megújult optikai rendszert is kapott. Az első Matrix-Design optika ebben a fejlámpában debütál. A nagyobb reflektív felület a TIR lencsében több, mint kétszeres fényvisszaverő felületet jelent, mint az előző generáció esetében. A TrueVision+ technológiával tervezett lencserendszer minden eddiginél magasabb fényáteresztési tulajdonságokkal rendelkezik. A 8 darab UHE LED mellett két pár kiegészítő LED is helyt kapott. Az egyik páros a CRI>90 feletti színhűséggel rendelkező erősen szórt fényért, a másik pedig a vörös fényért felel. A 42 mm széles felületen kilépő fénysugár az az előző generáció pontfény szerű megvilágításánál sokkal természetesebb megvilágítást biztosít. A sugárzási szög 100° szélességű, de mint a TIR lencséktől már megszokhattuk, szinte biztos, hogy már majdnem félgömbszerű megvilágítást kapunk.

A Nitecore HC65 UHE fejlámpával mutatjuk be a legújabb fejlesztésű 18650 méretű akkumulátorunkat is, mely minden eddiginél magasabb, 4000 mAh kapacitással rendelkezik! Az NL1840HP jelzésű akkumulátor hamarosan elérhető tartozékként is. 10A folyamatos terhelhetőségű, minden eddiginél magasabb energiasűrűségű, és hosszabb üzemidőket biztosít visszafogott méret mellett.

Természetesen a beépített intelligens töltőelektronika sem maradt ki a HC65 UHE fejlámpából. A töltési idő akár 2 óra is lehet megfelelő, 5V/2A áramot biztosító tápegység esetében. Nem csak a töltőelektronika, a töltöttségi szint visszajelzése is megújult, így már bárki számára azonnal és egyszerűen értelmezhető visszajelzést ad az akkumulátor töltöttségi szintjéről 25%-os bontásban.

A kezelést az NU sorozatnál megismert két gombos rendszer vette át az egy nyomógombos változattól. A két gomb egyértelmű utasításokat ad a fejlámpának, egyszerű megjegyezni a funkciók eléréséthasználata gyermekjátékA nyomógombok már lezárhatók szoftveresen is a véletlen bekapcsolás ellen a két nyomógomb egyszerre történő 2 másodperc hosszú lenyomásával. A feloldáshoz szintén együtt kell lenyomni a két gombot 2 másodperc hosszan, így minimális az esélye, hogy véletlenül feloldjuk a lezárt fejlámpát.
"Mode" jelzésű gombbal tudunk váltani a világítási funkciók között egy kattintással. Az elsődleges LED fény, a kiegészítő, magas színhűségű LED fény és a vörös fény közt kattintásonként ciklikusan válthatunk bekapcsolt fejlámpa esetében. Hosszú lenyomásával kikapcsolt állapotból azonnal a vörös fényt tudjuk bekapcsolni alacsony (5 lumen) fokozatban. Innen a "Power" gomb lenyomásával tudunk átlépni a vörös fény magas (15 lumen) módjába, majd pedig a vörös fény villogó módjára. Kikapcsolt lámpa esetében duplán kattintva a "Mode" gombon a speciális villogó módokat érjük el, és az SOS villogás lesz az aktív. A "Power" gombon kattintva a pozíció jelölő villogásra lép át a HC65 UHE. Újabb dupla kattintással a "Mode" gombon tudunk ebből a funkcióból kilépni.
A "Power" gomb lenyomásával az aktív LED világítási módjai közt válthatunk. A fő fényforrás esetében hosszan lenyomva a "Power" gombot a közepes fokozaton (100 lumen) kapcsol be a fejlámpa. Ezután a gombon kattintva a magas (400 lumen), majd a magasabb (1300 lumen) fokozatok követik ciklikusan. Bekapcsolt elsődleges fény esetén a turbó módot (2000 lumen) a gombon duplán kattintva érhetjük el, mely visszalép az előzőleg használt fokozatba a turbó visszalépése után automatikusan, vagy a gombon egyet kattintva. Az ultraalacsony módot (8 lumen - kiegészítő CRI LED) a "Power" gombon duplán kattintva kikapcsolt fejlámpa esetén tudjuk elérni. Újabb kattintásra már a kiegészítő CRI LED magas fokozatára (40 lumen) lépünk.
A vezérlő elektronika stabil kimenetet biztosít magas hatásfok mellett. Az ultraalacsony készenléti fogyasztásnak köszönhetően akár egy év után sem meríti le az akkumulátort a HC65 UHE, ha nem kapcsoljuk be.

teljes alumínium felépítést csak az előlapon lévő TIR lencse műanyag felülete töri meg. Az ellenálló fém házat HAIII hadi szabványt teljesítő kemény eloxálás védi a természeti hatásoktól. Az IP68-as por és vízállóságot a belső vízálló USB-C csatlakozó segítségével érték el.

Megújult a tartókeret is, mely a fejlámpa forgástengelyét a lehető legközelebb helyezi a homlokhoz, ezáltal növelve a fejlámpa stabilitását intenzív mozgás közben, valamint jobban eloszlik a terhelés a homlokon, így kényelmesebb viselést biztosít még hosszabb idejű használat esetén is. A megújult, szélesebb fejpánt lehetővé teszi az "egy pántos" hordmódot is, amennyiben nem fogunk a fejlámpában intenzív mozgást végezni. Túrázás, vagy egy egyszerű séta során ez tovább növeli a komfortot. A perforált felület jobb szellőzést biztosít, míg a szilikon betét a stabilitást növeli, valamint elvezeti az izzadtságot a halánték felé. A reflektív felületek jobb láthatóságot biztosítanak, ezzel növelve a biztonságot.

Újdonság a tartozék hordtáska, melyben biztonságban szállíthatjuk kedvenc fejlámpánkat utazásaink során!

Jellemzők:

 • új generációs, magas hatásfokú UHE LED 2000 lumen fényárammal
 • 12293 cd fényerő és 222 méter hatótáv
 • három fényforrás: elsődleges LED, CRI LED és vörös LED
 • Matrix-Design lencserendszer az egyenletes fénysugár érdekében
 • TrueVision+ extra fényáteresztő optikai rendszer
 • nagy hatékonyságú, konstans kimenetű vezérlő elektronika
 • ATR túlmelegedés elleni védelmi áramkör
 • ultraalacsony készenléti fogyasztás
 • 2 gombos vezérlés
 • 6 fényerő szint, 3 speciális mód és 2 vörös fényerő szint
 • megújult töltöttség visszajelző
 • 4000 mAh kapacitású 18650 akkumulátor
 • beépített intelligens töltőáramkör USB-C csatlakozóval
 • alumínium felépítés HAIII kemény eloxálással bevonva
 • megújult tartókeret
 • megújult fejpánt
 • IP68 víz és porálló
 • 2 méteres magasságig ejtésálló

Csomag tartalma:

 • Nitecore HC65 UHE fejlámpa
 • fejpánt (+ tartókeret)
 • felső kiegészítő pánt a fejpánthoz
 • NL1840HP akkumulátor
 • USB-C - USB-C töltőkábel
 • tárolódoboz
 •  4000 MAH LI-IONFŐ FEHÉR FÉNY
  TURBÓMAGASABBMAGASKÖZEPESHELYZETJELZŐSOS
   fényáram

  2000 lumen

  1300 lumen400 lumen100 lumen1300 lumen1300 lumen
  üzemidő2 óra5 óra14 óra 31 óra--
   hatótáv222 m180 m100 m48 m--
  fényerő12293 cd8067 cd2463 cd570 cd--
  ütésállóság2 m
  vízállóság

  IP68, 2m

   

   4000 MAH LI-IONKIEGÉSZÍTŐ CRI FÉNYKIEGÉSZÍTŐ VÖRÖS FÉNY
  ALACSONYULTRAALACSONYMAGASALACSONYVILLOGÁS
   fényáram40 lumen8 lumen15 lumen5 lumen15 lumen
  üzemidő40 óra82 óra37 óra66 óra-
   hatótáv12 m6 méter8 m5 m-
  fényerő38 cd8 cd15 cd6 cd-
  ütésállóság2 m
  vízállóság

  IP68, 2m

  A mérést 4000 mAh kapacitású 18650 akkumulátor használatával végezték el laboratóriumi körülmények között.  A valós használat során elétérő értékeket tapasztalhatunk az akkumulátor állapota, valamint a használati és környezeti változók miatt!
  Turbó mód használatához minimum 8A folyamatos terhelhetőségű (HP jelzésű) akkumulátor használata szükséges.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
 • Készlet: 2-3 munkanap
 • Gyártó: NITECORE
 • Cikkszám: 24013089660410
Az akció lejár:
Nap
Óra
Perc
Mp
48 343 Ft
56 874 Ft
Nettó ár: 38 066 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.