Menü
Kosár

CARP ACADEMY MOJO 6324-003

CARP ACADEMY MOJO 6324-003
-15 %
CARP ACADEMY MOJO 6324-003
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!

Lopásvédővel és akkufeszültségmérővel ellátott profi készülék!
Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LED és modern kivitel jellemzi ezt a remek kapásjelzőt, számos beállítási lehetőséggel. 15 mp-es kapás utánjelzéssel, 150-300 m-es hatótávolsággal.
A KAPÁSJELZŐ HASZNÁLATA: Helyezzen az adó egységekbe a 9V-os elemet, polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz tartsa lenyomva középső fehér LEDgombot legalább 2 mp-ig.
A LEDgomb további funkciói: Első kattanás: éjszakai fény bekapcsolása (szenzoros fényérzékelővel), Második kattanás: lopásvédő bekapcsolása (bot leemelésekor a riasztó megszólal), Harmadik kattanás: éjszakai fény kikapcsolása, Negyedik kattanás: lopásvédő kikapcsolása. Amennyiben az akkufeszültség 5.5 V alá csökken, a ledgomb villogni kezd.
A V gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangerő.
A T gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangtónus.
Az S gomb tekerésével hat különböző érzékenység állítható, a víz hullámzásának és a szélviszonyoknak megfelelően. (Első fokozat a legérzékenyebb)
A futó ledsoron húzás esetén felfelé, ejtős kapásnál fentről lefelé futnak a lámpák. Az azonosító lámpák (piros, kék, zöld vagy sárga) a kapást követő 15 mp-ig folyamatosan világítanak.
A VEVŐEGYSÉG HASZNÁLATA: Helyezzen a vevő egységbe a 3 db AAA típusú elemet, polaritásnak megfelelően. Nyomja meg 3 mp-ig a fekete, jobb felső Function gombot, a készülék egy rövid hangjelzéssel és a ledek felvillanásával bekapcsol. Kikapcsoláshoz tartsa lenyomva 3 mp-ig a gombot és a készülék hosszú hangjelzéssel kikapcsol.
A vevő alkalmas arra, hogy azon keresztül, távolról is beállíthassa a kapásjelzőit! Nyomja meg röviden a fekete Function gombot, ekkor kigyullad a piros ledlámpa és villogni kezd a középső LEDgomb, valamint az oldalsó ledlámpák (V/T/S). Ebben az állapotban a piros jelzésű kapásjelzőjét tudja átállítani.
A középső LEDgomb rövid megnyomásával választhat a hangerő (V), hangszín (T) és érzékenység (S) menük között, majd a V+ és V- gombok segítségével a kapásjelző átállítható.
A középső LEDgomb hosszú megnyomásával be- és kikapcsolhatja a lopásgátló funkciót is. A további kapásjelzők (kék, zöld, sárga) a fekete Function gomb ismételt rövid megnyomásával érhetőek el. Az ötödik megnyomásnál a bal felső ledpár kék fénnyel jelzi, hogy megfelelő az adó és vevő közötti távolság. Hatodik nyomással kilép a menüből.
A középső LEDgombot 3 mp-ig nyomva tartva bekapcsolja az éjjeli fényt a vevőn.
A V+ és V- gombok segítségével öt szinten változtatható a hangerő, legalacsonyabb fokozatban rezgő módba kapcsol a vevő.
Húzás esetén mindkét lámpa piros, ejtős kapásnál pedig kék fénnyel villognak. Amennyiben az akkumlátor feszültség 3.3 V alá csökken, a kék és piros lámpa egyszerre villog.
ÚJRAPROGRAMOZÁS: A készülék hátulján található rejtett gomb megnyomásával a piros led bekapcsol. A piros jelzésű kapásjelző mágneskerekét (zsinórvezető görgő) el kell fordítani, ekkor a készülék hangjelzéssel rögzíti az adót. A rejtett gomb ismételt megnyomásával állíthatóak be a következő (kék, zöld, sárga) jelzésű kapásjelzők is.
KARBANTARTÁS: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni.


Vízálló
Hangerő (db): 4
Hangszín (db): 4
Érzékenység (db): 4
Áramforrás: 9V+3AAA
Rezgő üzemmód
Ejtőskapás jelzés
Éjszakai fény (szenzoros)
Lopásvédelem
Swinger csatlakozás

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: CARP ACADEMY
  • Cikkszám: 1800000053124
Az akció lejár:
Nap
Óra
Perc
Mp
51 098 Ft
60 115 Ft
Nettó ár: 40 234 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.