Menü
Kosár

MARUTO HOROG 2267 2/0 BLACK NICKEL 10DB/CS

ENERGO MARUTO 2267 2/0 43602200
MARUTO HOROG 2267 2/0 BLACK NICKEL 10DB/CS
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!
Süllőzéshez ajánljuk, ezt a kiváló minőségű acélból készült, kémiai eljárással, tartósan élezett, közepesen vastag húsú, hosszú szárú, duplaszakállas, oldalról csavart, lapkás horgot. Széles öblű, erős ívű horog, melynek nagyobb méretei erős botokon, akadó terepen, nagy halaknál is megállják a helyüket. A két szakáll megakadályozza a feltűzött csali lecsúszását, ezzel biztos akadást eredményezve. Valódi legenda ez a horog a süllőző horgok között!
Termék jellemzők
JellemzoA kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog., Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez., A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad., Az összetett hegyprofilok egyik kedvelt formája, amikor a normál szakállal ellentétes oldalra egy (esetenként több) kisebb úgynevezett mikro szakáll kerül. Funkciója kettős, egyrészt a kevésbé horogálló csalikat is biztosan tartja, másrészt megnehezíti a fárasztott hal leakadását.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Maruto
  • Cikkszám: 5999018222342
550 Ft
Nettó ár: 433 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.