Menü
Kosár

MARUTO HOROG 521 6 BLACK NICKEL 10DB/CS

ENERGO MARUTO 521 6OS 43552006
MARUTO HOROG 521 6 BLACK NICKEL 10DB/CS
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!
Ez a széles öblű, klasszikus ívű, dupla-szakállas, lapkás horog a kiváló japán horogtervezés és -gyártás eredménye. Fenekezős horgászathoz javasolt, megbízható, erős horog. Azzal, hogy a külső oldalára is került egy szakáll, biztos a kapás és a különleges alakú szakállak szinte kapaszkodnak a hal húsába, lehetetlen szabadulni a horogról. Kiváló eredmények érhetők el vele a legnehezebb terepen is. Tartós élezésű, kiváló minőségű, legendás hírű karbon horog.
Termék jellemzők
JellemzoA kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog., Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez., A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad., Az összetett hegyprofilok egyik kedvelt formája, amikor a normál szakállal ellentétes oldalra egy (esetenként több) kisebb úgynevezett mikro szakáll kerül. Funkciója kettős, egyrészt a kevésbé horogálló csalikat is biztosan tartja, másrészt megnehezíti a fárasztott hal leakadását.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Maruto
  • Cikkszám: 5999018222281
750 Ft
Nettó ár: 591 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.