Menü
Kosár

KAMASAKI VIKING 5,00M SPICCBOT

ENERGO SPICBOT VIKING 5M 11001500
ENERGO SPICBOT VIKING 5M 11001500
ENERGO SPICBOT VIKING 5M 11001500
ENERGO SPICBOT VIKING 5M 11001500
KAMASAKI VIKING 5,00M SPICCBOT
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!

Kamasaki Viking Spiccbot

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a úszós horgászatokhoz tökéletesen alkalmas spiccbot is.

A VIKING egy nagy népszerűségnek örvendő spiccbot, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Tökéletes parti kövezésen, ahol az éles tárgyak könnyen kárt tehetnek az ütődésre érzékenyebb karbon anyagokban.

A széles méretválasztékból, minden horgász igénye szerint kiválaszthatja a számára optimális, garantáltan kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Viking botot. A rövidebb változatok ideálisak csalihal fogására vagy a partközeli keszegnépség üldözőbe vételére, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A hosszabb változatokkal eredményesek lehetünk akár folyóvízen is, paducokat, jászokat kergetve vagy éppen egy mélyebb bányatavon, ahol a begumizott bottal a pontyok ellen vehetjük fel a harcot. Ebben az esetben válasszunk legalább egy 2 grammos úszót, hogy a bedobás és a szerelék helyben tartása ne legyen nehézség a horgászat során.

Ideális választás kezdő horgászoknak, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni azért, hogy belekóstolhassanak a spiccbotozás szépségeibe.

Termék jellemzők
JellemzoA C akció az egyik leggyakrabban alkalmazott, univerzális bot karakter. A botnak ilyenkor legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal kellően lágy ahhoz, hogy hatékonyan tompítsa a halak gyors, hirtelen kirohanásait is, ezáltal minimalizálja a horog kiszakadásából eredő halvesztést., Főleg lehűlt vízben, vagy amikor a halak csak óvatosan táplálkoznak érdemes a végletekig lefinomított végszerelékkel próbálkozni. Természetesen a vékony előke és a kisméretű horog használata növeli a halvesztés lehetőségét, de a szerelékkel szoros összhangban dolgozó, kompozit bottal növelhető a sikeres fárasztás esélye., A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Kamasaki
  • Cikkszám: 5998214310440
3 450 Ft
Nettó ár: 2 717 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.