Menü
Kosár

BOT CARP EXPERT TELEMATCH 3,90M

CARP EXPERT TELEMATCH 3,90 12011390
CARP EXPERT TELEMATCH 3,90 12011390
CARP EXPERT TELEMATCH 3,90 12011390
CARP EXPERT TELEMATCH 3,90 12011390
BOT CARP EXPERT TELEMATCH 3,90M
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!

Carp Expert Telematch bot

Ha a minőség mellett a szállítási hossz is számít!

Újgenerációs, teleszkópos rendszerű matchbotjával mutatkozik be a Carp Expert. A jól terhelhető, nagy tisztaságú IM 10-es karbonszövet olyan könnyű és kecses bot megalkotását tette lehetővé, melyről ebben az árkategóriában gondolni se mertünk volna.

10 darab szuperkönnyű SIC gyűrű gondoskodik a terhelés egyenletes elosztásáról és a minél távolabbi és pontos dobásokról.
A csavaros orsótartó stabilan tart szinte minden match orsót.

Használjunk hozzá 0,20 mm-nél vékonyabb zsinórokat, 18 gramm alatti úszókat akár sliderezéshez, vagy fix úszós horgászathoz.

Egy igazi allround matchbot, mely keszegezésnél és célzott pontyhorgászatnál is megállja a helyét.

Termék jellemzők
JellemzoElterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét., A kiváló minőségű alapanyag és a modern gyártási technológia találkozása, mely a hobbi kategória királyává emeli az IM10-es karbon botokat. Mind a fárasztás, mind a dobás közben fellépő terhelésre optimálisan reagál, ezáltal akár versenykörülmények között is bátran használható., A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is., A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg., A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Carp Expert
  • Cikkszám: 5999086346032
22 200 Ft
Nettó ár: 17 480 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.