Menü
Kosár

DELPHIN OPIUM V2 SHRINK/2 121207360

DELPHIN OPIUM V2 SHRINK/2 121207360
DELPHIN OPIUM V2 SHRINK/2 121207360
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!
Az OPIUM botok első sorozatának sikere után sem aludtunk el a babérjainkon, ezért létrehoztuk a jobb, szebb még jobb minőségű sorozatot az OPIUM V2. Újra a megbízható 30T karbon blankra alapoztuk a bottestet, melynek parabolikus akciója segít a kapitális halak fárasztásakor, de az erő tartalékok ellenére élvezni fogja a kisebb halak fárasztását is. A 3lbs dobó terhelés univerzális és a 30T karbon kombinációjával kivételes dobó és fárasztó akciójú botot hoztunk létre. Az OPIUM V2 botteste valamivel merevebb mint az elődje. A nyélnél egy ergonóm FUJI orsótartót használtunk RUBBER CORK részekkel kiegészítve, felette kézzel font mintázat van a karbon szalagon. A minőségi SEAGUIDE gyűrűsort használtunk a 360cm és 390cm modelleknél a keverőgyűrű 50mm átmérőjű. Ennél az új verziónál az Önök igénye alapján kiegészítettük a sort két modellel melyeknek a markolata a kellemes NEO-FOAM anyaggal van bevonva. Meghallgattuk az Önök kérését és használtuk ezt a modern anyagot ennél a botcsaládnál. A nyél vége RUBBER CORK.Műszaki paraméterek: Modell: 300cm/3lbs Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 6 A nyél feletti átmérő: 12mm Súly: 281g Szállítási hossz: 155cm Markolat: NEO-FOAM + RUBBER CORK Markolat hossza (a bot alsó részétől a nyereg közepéig) : 58cmModell: 360cm/3lbs Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 6 A nyél feletti átmérő: 12mm Súly: 343g Szállítási hossz: 185,5cm Markolat: NEO-FOAM + RUBBER CORK Markolat hossza (a bot alsó részétől a nyereg közepéig) : 60cm
Termék jellemzők
Jellemzők360cm/3,00lbs

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Delphin
  • Cikkszám: 8586018463799
  • Súly: 410.00g
52 270 Ft
Nettó ár: 41 157 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.