Menü
Kosár

BENZÁR METHOD FEEDER ARC FLAT XL 45G

ENERGO BENZAR METHOD FEEDER 58603045
BENZÁR METHOD FEEDER ARC FLAT XL 45G
INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT VÁSÁRLÁS FELETT!
Vásárolj legalább 20.000 Ft értékben, és csomagodat ingyen szállítjuk házhoz!

Benzár Arc Flat XL method feeder kosár

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék részét képző kosárra is érdemes figyelmet fordítani.

Az új Benzár Arc Flat XL method kosár akár a partközeli vagy távoli feederes pecákhoz is tökéletes alternatívát nyújt, széles méretskálájának köszönhetően. 

Bármely, a method technikával alkalmazott és közkedvelt csalihoz tökéletes megoldás, legyen szó waftersről, popupról vagy bármilyen süllyedő csaliról.

A termék lényege a kialakításában rejlik, melynek az alsó, nagyobb felületű része szolgál a csali tökéletes felkínálásáért. A műanyag szerkezet, jelen kosár esetében lehetővé teszi a nagyobb csalikkal való használatot.

Az XL-es típus, szemben a régebbi, normál felületű kivitellel, lényegesen több etetőanyag bejuttatását teszi lehetővé, illetve megnövelt alapterületének köszönhetően az iszapban is kevésbé süllyed el. Mivel gyárilag gubancgátló csővel szerelve kínáljuk, kifejezetten ajánljuk a nagy távolságú horgászat szerelmeseinek ezt a típust.

A Flat mivolta miatt, akár 14 mm-es popupokkal is bevethető. Tökéletes szelekciós horgászathoz is. Method pelletekkel megtöltve, majd egy nagyobb méretű csalival, tüskén felkínálva nem fognak elmaradni a várt kapások.

Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a szériát, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
  • Készlet: Raktáron
  • Gyártó: Benzar Mix
  • Cikkszám: 5998214345718
1 090 Ft
Nettó ár: 858 Ft
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.